310 PLN

Na początek:
Kieliszek wina musującego

Menu serwowane:
Pieczywo i masło
Zupa
Bulion wołowy, warzywa julienne, tortellini z grzybami leśnymi, natka z pietruszki

Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa podana z młodymi ziemniakami, fasolka szparagowa, chipsy z batata, sos demi-glace

Deser:
Torcik bezowy z kremem waniliowym, truskawki, borówki, sos marakuja

Menu bufet:
Przekąski
Marynowana wołowina, rukola, parmezan, oliwa ziołowa
Soczysty schab wieprzowy, rozmaryn, chutney sliwkowy
Gravlax – łosoś marynowany w soli morskiej koprze włoskim z kwaśną śmietaną
Talerz wędzonych ryb na sałacie z sosem ziołowym
Sałatka z młodego szpinaku pomarańcza, kozi ser i dresingiem musztardowym
Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami, malinowym pomidorem i grecką fetą
Pikle i sosy

Desery
Tradycyjna szarlotka z cynamonem
Tarta czekoladowa z wiśniami w syropie
Sernik wiedeński
Ciasto jogurtowe z owocami
Owoce krojone
Sosy: waniliowy, karmelowy, owocowy

Dania gorące o 23:00:
Żur na zakwasie z białą kiełbasą, suszonymi grzybami i gotowanym jajkiem

Wesela i imprezy

telefonicznie: +48 58 5555 810